Sloepen Wateren

Binnen de scheepvaart zijn er veel termen die door elkaar worden gebruikt; schepen, boten Wateren, sloepen Wateren en tenders Wateren om er slechts enkele te noemen. Bij de aanschaf van een sloep maken deze termen de keuze een stuk lastiger. Gelukkig kunt u de juiste keuze maken door enkele termen te doorzien, en informatie in te winnen bij een specialist. We zullen de termen die voor de meeste verwarring zorgen alvast uitleggen.

Meer weten over sloepen en tendersloepen voor particulier gebruik? Vraag direct een offerte aan!

Sloep en boot

Deze twee termen worden vaak door elkaar gebruikt, er is geen eenduidige uitleg. Over het algemeen moet u bij een boot aan een vaartuig voor personenvervoer denken, en bij een schip aan een vaartuig voor zakelijk gebruik. Maar kijk niet verbaasd op wanneer deze termen door elkaar worden gebruikt. Bij particulier gebruik zijn de termen “sloep” en “tender” belangrijker.

Sloepen Wateren en tendersloepen Wateren

Van oorsprong is een sloep een klein bootje dat hoort bij een schip. Een tender is een bootje waarmee passagiers vanaf het land werden overgebracht naar een dieper gelegen schip. Nu zijn sloepen Wateren doorgaans kleinere boten en tenders zijn wat groter. Beide types hebben een lage diepte waarmee ze ook in relatief ondiepe wateren kunnen varen.

Er is een ruime keuze in sloepen en tenders Wateren . Daarin moet u de juiste keuze maken voor afmeting, motorinhoud, wel of geen cabine en beschikbare ruimte om nog maar niet te spreken van diverse accessoires, de kleurstelling, materialen en afwerking.

Neem gerust contact met ons op, we leggen u graag alle mogelijkheden voor zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Corsiva sloepen

Corsiva 700 tender
Corsiva 600 Tender
Corsiva 690 tender
Corsiva 620 Classic
Corsiva 595 Tender
Corsiva 560 Classic
Corsiva 590 Tender
Corsiva 570 Classic
Corsiva 520 New Age
Corsiva 490 Classic
Corsiva 475 New Age

Admiral sloepen

Admiral 625 Classic
Admiral 585
Admiral 575 XL
Admiral 565
Admiral 520 Retro
Admiral 525 Classic
Admiral 470 XL
Admiral 440

Riviéra sloepen

Riviéra 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *