Corsiva 590 Tender, hét paradepaardje uit de Corsiva sloepen stal

Corsiva 590 tender
Corsiva 590 Tender
corsiva-590-tender-8

Corsiva 590 TENDER

Lengte: 5.90 mtr. | Breedte: 2.25 mtr. | Gewicht: 500 kg

De Corsiva 590 Tender is een vernieuwde versie van de Corsiva 590, met luxer teak, opbergvakken onder de banken en een vernieuwd console is deze boot weer tot een hoger level gestegen. De boot is ook verkrijgbaar als carbon versie, waarbij de romp van de boot gewrapped is met carbonsticker. De vaareigenschappen blijven hetzelfde waardoor het al met een 30pk mogelijk is om te wakeboarden en met een 50pk te waterskien.

  • Lengte: 5.90 mtr.
  • Breedte: 2.25 mtr.
  • Diepgang: 0.50 mtr.
  • Gewicht: 500 kg.
  • Max. motorvermogen: 60 pk Outboard motor in bun.

Verkrijgbare kleuren:
Keuze uit 6 rompkleuren, 6 interieur kleuren en 4 verschillende kussen sets.

Standaard uitrusting:
Diverse opbergvakken
Kabelaring, zwart of hennepkleur
Kady kussenset
Stuurconsole
Stuursysteem
Stuurwiel, groot
Toiletvoorbereiding in boeg
Navigatieverlichting
Bilgepomp
Bekerhouder

Optioneel verkrijgbaar:
Zwemtrap, uitschuifbaar in platform
Exclusive package; zonnedek en tafel
Teak op kuipvloer
Teak op zwemplatform
Nederlandse vlag met rvs vlaggestokhouder

Wat kost een Corsiva 590 tender?

Weten wat de Corsiva 590 tender u gaat kosten?
Vraag hier een vrijblijvende prijsopgave aan!

Corsiva 590 tender

Corsiva 590 Tender is een merk dat de laatste jaren flink in populariteit is gestegen door de combinatie van kwalitatief hoogwaardige sloepen tegen een zeer redelijke prijs. Het assortiment van het Corsiva merk is dusdanig breed dat er voor elke scheepvaart enthousiast een mooie sloep of tender te koop is. Waar vele bouwers van sloepen zich concentreren op het luxere segment biedt Corsiva ook eenvoudige modellen die toch zeer compleet zijn uitgerust.

Over het Corsiva merk

Corsiva 590 Tender is een innovatieve sloep. Het Corsiva merk wordt steeds bekender bij vaarders en betrekt een compleet nieuwe doelgroep die hun eerste sloep of tendersloep kopen. Naast verschillende  modellen is er ook een ruime keuze aan kleuren en afwerking. Zo kunt u de sloep van uw dromen samenstellen.

Sloepen in alle soorten en maten

De Corsiva 475 New Age is een compacte maar comfortabele boot met een doorgetrokken console en een rondzit waarmee je als gezelschap samen plaats kunt nemen. De Corsiva 560 ROUGH is gebaseerd op de 560 Classic maar dan in een zeer robuuste uitvoering die gerust een stootje kan hebben. De Corsiva 700 Tender is een prachtige tendersloep voor iedereen die heerlijk wil varen en van luxe houdt.

Er zijn nog veel meer modellen bij het Corsiva merk waarmee iedereen aan zijn trekken komt. Van klein en zeer wendbaar tot robuust, ruim en luxueus. Voor welke Corsiva sloep of tender gaat u kiezen?